Allegri na gelijkspel: "Prima gedaan tot nu toe"

24 november 2013, 10:53

AC Milan bleef zaterdag tegen Genoa (1-1) voor de tiende keer in dertien duels verstoken van een overwinning. Coach Massimiliano Allegri zou zwaar onder druk staan bij i Rossoneri, maar zelf weet de oefenmeester van niets.

"Ik heb na afloop met de voorzitter (Silvio Berlusconi, red.) gesproken en hij was tevreden over onze prestatie", zei Allegri op de persconferentie. Zijn ploeg had in San Siro duidelijk het betere van het spel, al kwam dat niet tot uiting in de score.

Milan kreeg wel genoeg kansen. De beste was voor Mario Balotelli, maar de spits miste voor de tweede keer in twee maanden tijd een strafschop, waaraan een rode kaart van Genoa-speler Thomas Manfredini vooraf was gegaan. Allegri "Natuurlijk was die gemiste penalty een teleurstelling voor hem, maar Balotelli heeft ook goede dingen laten zien. Hij is voor ons een belangrijke speler. Na de strafschop speelde Genoa met tien man achter de bal, waardoor er amper ruimte was."

"We hebben er alles aan gedaan om te winnen", stelde Allegri. "We moeten samen deze negatieve spiraal zien te doorbreken. Ik ga het in elk geval niet meer over mijn toekomst hebben. Dat begint nu wel een beetje een saai onderwerp te worden. Volgens mij hebben we het tot nu toe prima gedaan, ook al blijven de resultaten uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen