Barcelona wint stadsderby met minimaal verschil

1 november 2013, 22:51

FC Barcelona is nog altijd ongeslagen in de Primera División. Vrijdagavond won de Catalaanse grootmacht de stadsderby tegen Espanyol, met 1-0. Alexis Sánchez kroonde zich tot matchwinner. Door de zege slaat Barça weer een gat van vier punten met achtervolger Atletico Madrid.

Barça had gedurende de gehele wedstrijd een overwicht, maar wist dit geruime tijd niet uit te drukken in de score. Daniel Alves stuitte vlak voor rust op het houtwerk. In de tweede helft vond Sánchez wel het net, toen Neymar de Chileen een niet te missen kans bood.

Het was voldoende voor Barcelona, dat niet meer uitliep naar een ruimere score, maar ook geen doelpunt incasseerde. Het kreeg nog wel een aantal kansen, mede via Lionel Messi, die na het duel met Espanyol vier wedstrijden droog staat in de Spaanse competitie.

Met de zege vergroot Barça dus het gat ten opzichte van Atlético, dat zondag Atheltic de Bilbao ontvangt en weer op één punt achterstand kan komen. Real Madrid gaat zaterdag op bezoek bij Rayo Vallecano en staat negen punten achter op de Catalanen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen