Been wil zich met Genk spiegelen aan Ajax

27 november 2013, 18:20

Ajax stuntte dinsdag in de Champions League met een overwinning op FC Barcelona. Dat heeft Mario Been, trainer van Racing Genk, geïnspireerd. Indien de Belgische club donderdag thuis afrekent met Dinamo Kiev, plaatst het zich voor de knock-outfase van de Europa League.

"Wij mogen niet op twee gedachten hinken", zegt Been op de website van Racing Genk. "Ik hoop dat we voor een vol huis, een echte twaalfde man, kunnen gaan voor de winst. Maar wij spelen tegen de kampioen van de counter. Een ploeg die heel snel kan omschakelen en die beschikt over veel talent. Het ligt er een beetje aan met welke intentie zij aan de wedstrijd beginnen, maar wij mogen de kans om te overwinteren niet laten liggen. Je mag ook niet vergeten dat dat één van onze doelstellingen bij aanvang van het seizoen was."

Been: "Spelers worden beter door op dit niveau te voetballen. Maar dan moeten wij met de nodige onverzettelijkheid aan elke wedstrijd beginnen. Als dat wegvalt dan ben je aangeschoten wild. Dat hebben we vorige zaterdag in Oostende nog gezien (4-0 verlies, red.). Daarom wil ik ook een soort van revanchegevoel zien tegen een erg sterke tegenstander. Als ik zie wat Ajax dinsdagavond liet zien tegen Barcelona dan moeten wij ons daar aan spiegelen en het veld opgaan met maar één gedachte: ons plaatsen voor de tweede ronde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen