Cocu houdt vertrouwen: "Creëren wel kansen"

27 november 2013, 21:19

PSV haalde uit zijn vijf laatste Eredivisieduels slechts twee punten, waardoor het is afgegleden naar een plek in de middenmoot van het klassement. Desondanks houdt coach Phillip Cocu vertrouwen in zijn middenveld, met Ola Toivonen, Stijn Schaars en Adam Maher.

"We creëren wel veel kansen in onze wedstrijden", legt Cocu uit op PSV.nl. "Zo willen we graag spelen. We hebben gekozen voor een herkenbare speelstijl met dominant voetbal op het middenveld. Alleen het rendement is niet hoog genoeg. We moeten meer uit hetgeen halen wat we leveren. Als je 75 procent balbezit hebt tegen Heerenveen dan is dat een goede basis. Als ploeg moeten we daar meer rendement uit halen."

Donderdag gaat PSV voor de Europa League op bezoek bij PFC Ludogorets Razgrad. "Het is een heel belangrijke wedstrijd voor ons, zeker na het goede resultaat tegen Dinamo Zagreb", aldus Cocu. Bij winst zetten de Eindhovenaren, die thuis nog verloren van de Bulgaren, een grote stap naar de volgende ronde. "Zij hebben zich al geplaatst, wij zullen gaan strijden voor de winst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen