Conte: "Moeten Kopenhagen op wilskracht verslaan"

26 november 2013, 15:48

Hoewel Juventus in de nationale competitie prima voor de dag komt, zijn de prestaties in de Champions League ondermaats. De ploeg van coach Antonio Conte behaalde uit vier wedstrijden drie punten, en staat onderaan in Groep B. Twee wedstrijden zijn er nog te gaan, en bij twee overwinningen is de ploeg hoe dan ook zeker van de volgende ronde. Resultaten zijn dus van cruciaal belang, te beginnen bij FC Kopenhagen, weet ook de oefenmeester.

"We moeten drie punten halen, hoe dan ook. Ik zie geen andere mogelijkheden", citeerde La Gazzetta dello Sport de oefenmeester op het perspraatje voor het duel. "Morgen (woensdag, red.) is een flinke uitdaging en het wordt niet gemakkelijk om te winnen. We weten dat we dit duel op wilskracht moeten winnen en er geen alternatief voorhanden is."

Dat Juventus op dit moment aan kop gaat in de Serie A, ziet hij los van de prestaties in de Champions League. "Zelfs al had AS Roma wel van Cagliari gewonnen, het maakt niets uit. We moeten nu aan onszelf denken en ons verbeteren. Het is aan ons om ook goed te presteren in de Champions League. Ik heb in elk geval een gemotiveerd elftal, dat door wil naar de tweede ronde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen