Feyenoord verlengt met talentvolle Van Beek

12 november 2013, 15:07   Bijgewerkt: 12 november 2013, 16:00

Feyenoord heeft het contract met Sven van Beek opengebroken en verlengd. De aflopende verbintenis van de talentvolle verdediger is omgezet in een dienstverband tot medio 2016, met een optie voor nog een jaar. Het contract gaat per 1 januari 2014 in, liet de club weten op de officiële site.

Van Beek is erg in zijn nopjes met het langere verblijf in Rotterdam. "Door mijn contract te verlengen spreekt de club veel vertrouwen in mij uit. Het geeft rust en zekerheid dat ik tweeënhalf jaar langer aan Feyenoord verbonden ben. Ik merk dat ik in alle opzichten beter word, daarom zie ik dit contract als een beloning voor mijn ontwikkeling. Bovendien krijg ik hiermee de kans om de komende jaren verder door te groeien bij de club."

Van Beek is een vrucht uit de jeugdopleiding van de Rotterdammers. Al vanaf de D'tjes is hij actief voor de Stadionclub. Aan het begin van dit kalenderjaar ontving hij zijn eerste profcontract. Sindsdien krijg hij diverse malen speeltijd in de hoofdmacht van de ploeg van trainer Ronald Koeman. Ook maakte hij tegen Jong Oostenrijk zijn debuut voor Jong Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen