Finnbogason baalt van Kamphuis: "Niet te geloven"

4 november 2013, 09:36

Alfred Finnbogason geeft arbiter Jochem Kamphuis de schuld van de nederlaag van zijn ploeg bij FC Utrecht. In de eerste helft leek de IJslander op weg naar een treffer, maar hij werd naar de grond gewerkt. Kamphuis zag er echter geen penalty in.

"Het was een beslissend moment in de wedstrijd", moppert de 24-jarige topscorer van SC Heerenveen in de Leeuwarder Courant. "Ik was op weg naar een doelpunt en zou hebben gescoord als ik niet onderuit was gehaald. Het zou goed zijn afgelopen als de scheidsrechter gewoon een penalty had gegeven. Niet te geloven."

Mede door de misser van Kamphuis verloor SC Heerenveen met 2-0 van FC Utrecht. Het was de derde nederlaag op rij voor de Friezen en niet geheel toevallig was Finnbogason in al die duels niet erg op dreef. "Als ik zeg dat de ploeg te afhankelijk van me is ben ik een egoïst. En als ik zeg dat het team juist niet afhankelijk van me is, ben ik niet zelfbewust genoeg. Ik kan er weinig zinnigs over zeggen. Ik weet wel dat we een probleem hebben nu we drie keer op rij niet gewonnen hebben", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen