"Komende week niet beslissend voor Allegri"

4 november 2013, 14:13   Bijgewerkt: 4 november 2013, 14:20

Massimiliano Allegri hoeft vooralsnog niet voor zijn baan te vrezen. De hoofdcoach van het geplaagde AC Milan heeft van vicevoorzitter Adriano Galliani gehoord dat hij voorlopig nog het vertrouwen heeft. 

"We geloven in Allegri, hij is niet het probleem", citeerde Football Italia uit de mond van Galliani. "Alle coaches zijn afhankelijk van goede resultaten, maar de komende week zal niet beslissend zijn voor hem." Dat zal de oefenmeester enigszins lucht geven, want woensdag wacht het uitduel met Barcelona voor de groepsfase van de Champions League.

Geheel in veilige haven is hij echter niet. "Als een coach slechte resultaten blijft boeken, dan houdt het een keer op. We maken een moeilijke fase door, we pakken weinig punten, maar we gaan gewoon door. We moeten rustig blijven", besloot Galliani.

De Milanezen nemen na elf speelrondes de elfde plaats in. Het gat met koploper AS Roma is al opgelopen naar negentien punten. In de Champions League verloor de ploeg nog niet, maar Celtic loert op de tweede plaats die de ploeg van Allegri momenteel inneemt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen