Lurling: "Waarom is PSV niet te pakken?"

8 november 2013, 18:03

NAC Breda heeft dit weekend wat recht te zetten in de Eredivisie. De Brabanders waren vorige week kansloos in de streekderby tegen RKC Waalwijk (3-0) en willen zich daarvoor komende zondag revancheren. Dan krijgen ze in het eigen Rat Verlegh Stadion in de vorm van PSV visite van een andere provinciegenoot.

"Als je niet fris aan een wedstrijd begint en net overal te laat bent, dan is het eerste wat men zegt dat het aan de instelling ligt. Maar geloof me, alle achttien spelers in de selectie wilden heel graag winnen van RKC. Daar ligt het niet aan. Het was gewoon een heel slechte dag van ons", blikt Anthony Lurling bij Omroep Brabant terug op het duel met RKC. "Maar PSV is een mooie tegenstander om revanche te nemen."

PSV won vorig jaar met liefst 1-6 in Breda, maar ging in de vier seizoenen daarvoor telkens onderuit. Lurling is niet bang voor de Eindhovenaren. "Ik denk dat er geen enkele ploeg in Nederland is die heerst en erbovenuit steekt. Dus ook PSV niet", stelt hij. "Die hebben ook nog eens donderdag Europees gespeeld. Dus die hebben nog een extra wedstrijd in de benen zitten. Tja, waarom zijn die niet te pakken?"

Boldiszar Bodor en Danny Verbeek zijn het kind van de rekening bij NAC, na de ontmoeting met RKC. Coach Nebojsa Gudelj laat hen buiten de basiself. Zij worden vervangen door respectievelijk Kenny van der Weg en Stipe Perica. NAC is vrijwel compleet voor het duel met PSV. Alleen Tim Gilissen is nog een vraagteken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen