Maher: "Gaat er niet om wat de buitenwereld vindt"

7 november 2013, 21:45

Eindelijk scoorde Adam Maher donderdag voor PSV, maar een lachje kon er na afloop van de wedstrijd tegen Dinamo Zagreb amper vanaf bij de middenvelder. De PSV'er koos in de vele interviews die hij moest geven uiterst zorgvuldig zijn woorden uit en legde, na iedere vraag over zijn eigen gevoel, de nadruk op het belang van de club.

Zelfs op de vraag hoe opgelucht hij is over het feit dat hij eindelijk gescoord heeft, liet Maher niet even het achterste van zijn tong zien. Hij ontweek de vraag door te wijzen naar het eindresultaat, 2-0. “Dit was een wedstrijd die we moesten winnen en dat hebben we gedaan. Het was niet makkelijk, maar we hebben alles gegeven en gevochten voor dit resultaat. Door die vroege 1-0 groeiden we wat in de wedstrijd, daarna hebben we het goed gedaan”, zei hij tegen de verzamelde media, waaronder FCUpdate.nl. “Wat dit resultaat zegt? Dat het de goede kant op gaat voor ons.”

Ook de mindere reeks van PSV, dat voorafgaand aan het duel met Dinamo vijf keer op rij niet gewonnen had, had volgens Maher geen enkele invloed op hem of de rest van het team. “Of ik ons vandaag weer fris en fruitig vond? Dat vond ik ons de afgelopen weken ook al, hoor. Alleen toen gingen de kansen er net niet in. Nu wel.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen