Perikelen rond situatie Toivonen nemen weer toe

21 november 2013, 08:32

De interlandperiode is weer achter de rug en dat betekent dat de perikelen rondom de situatie van Ola Toivonen bij PSV weer het gespreksonderwerp van de dag zijn in Eindhoven. Marcel Brands, technisch manager van PSV, gaf voorafgaand aan de interlandperiode aan dat het ernaar uitzag dat de Zweed zijn contract binnen afzienbare tijd zou verlengen, maar dit lijkt twee weken later weer allerminst zeker.

Gedurende de interlandweek sprak Toivonen namelijk in Zweden uit dat hij twijfelt over het voorstel van PSV en droomt van een winterse transfer. "Dat verrast me niet, want als Ola niet had getwijfeld, dan had hij in augustus al wel bijgetekend”, zo stelt technisch manager Marcel Brands volgens Telesport.

De kans lijkt dus aanwezig dat Toivonen in januari alsnog bij PSV vertrekt. "Blijkbaar is dat iets wat leeft bij Ola. Het is nu niet te zeggen of dat het beste scenario is voor PSV. Ons eerste scenario is contractverlenging. Op dit moment hebben we ook met geen enkele club contact gehad over een transfer van Ola in januari”, aldus Brands.

Overigens denkt de technisch manager van de Eindhovense club niet dat de uitschakeling van Zweden voor het WK (Zweden verloor het tweeluik tegen Portugal en liep kwalificatie mis) van invloed zal zijn op de beslissing van Toivonen om al dan niet bij te teken in de lichtstad. "Dat geloof ik niet. Een speler op zijn leeftijd wil altijd spelen. Het is nooit goed voor een speler als hij maanden niet speelt. Ik vraag me ook af of een speler die zo lang niet speelt, dikke tekengelden op kan strijken. De positie van zo’n speler in de onderhandelingen lijkt me niet sterk”, zo geeft Brands aan.

Het is in ieder geval helder dat de soap rondom Toivonen nog niet afgelopen is. Als het aan PSV ligt, dan wordt de situatie van de Zweed zo snel mogelijk duidelijk. Maar dit moet niet ten koste gaan van alles, zo zegt Brands: "We willen zo snel mogelijk duidelijkheid geven, maar we gaan niet zeggen of dat morgen of overmorgen is. We willen het een beetje rustig houden.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen