PSV-directeur: "Tot de winterstop gebeurt er niks"

26 november 2013, 14:27   Bijgewerkt: 26 november 2013, 14:45

Het is PSV wel eens beter vergaan. De Eindhovenaren staan op een achtste plaats en zelfs met een man meer kon de ploeg tegen sc Heerenveen afgelopen weekend geen winnend doelpunt afdwingen. "Als het nu geen crisis is bij PSV, is het nooit crisis", tekende middenvelder Stijn Schaars al op in diverse media. Algemeen directeur Tiny Sanders wil er echter niets van weten.

"Natuurlijk zijn we niet tevreden met de resultaten, maar het veldspel ziet er over het algemeen goed uit. We zijn nog geen enkel moment weggespeeld door de tegenstander", zei hij in gesprek met Sp!ts. Hij sprak dan ook zijn vertrouwen uit in coach Phillip Cocu, die ondanks aandringen van de club weigerde afgelopen zomer nog een ervaren trainer bij de technische staf te halen.

"Tot de winterstop gebeurt er niks. We geven Phillip de tijd en bekijken in de winterstop wat er veranderd kan worden. Het is ook niet zo dat hij geen klankbord heeft in de persoon van een ervaren iemand. Zo kwam Guus Hiddink vorige week nog langs. Phillip twijfelt niet over zijn koers en wij hebben vertrouwen in hem."

Of die veranderingen in de winterstop betekenen dat er nieuwe spelers worden aangetrokken, durft Sanders niet te zeggen. Hij weet dat de officiële supportersvereniging graag ziet dat er geïnvesteerd wordt. "Maar we moeten niet meer willen dat de financiële positie van de club in de waagschaal wordt gelegd, maar we zijn ook geen bank. Het kapitaal moet op het veld staan. Het is investeren of accepteren. Investeer je niet, dan moet je accepteren dat je zevende kunt worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen