Verbanning Toivonen naar beloften van de baan

8 november 2013, 23:06

Ola Toivonen hoeft niet langer te vrezen dat hij wordt teruggezet naar de beloften van PSV als hij zijn aflopende contract niet verlengt. Dat meldt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola tegenover Voetbal International.

"We hebben een goed gesprek gehad met PSV, waarin het dreigement - of hoe je het ook noemen wilt - van tafel is gehaald", aldus Raiola tegenover het weekblad. "PSV ziet in dat ze Toivonen moeten beoordelen op zijn sportieve waarde en niet of hij wel of niet openstaat om zijn contract te verlengen."

PSV wil dat Toivonen zijn contract verlengt, anders loopt hij komende zomer transfervrij weg uit het Philips Stadion. De Zweedse middenvelder weigerde eerder dit jaar bij te tekenen, waardoor hij even niet voor kwam in de plannen van coach Phillip Cocu. Inmiddels zijn beide partijen weer met elkaar in gesprek en maakt Toivonen ook weer speelminuten in de Eindhovense hoofdmacht.

Verhalen dat PSV Toivonen een deadline heeft opgelegd, veegt Raiola van tafel. "PSV heeft een voorstel gedaan en Ola heeft dat in beraad. En of hij nu een week, tien dagen of drie weken hierover nadenkt is van ondergeschikt belang. Wij voelen geen druk. Voor de interlandperiode valt er in ieder geval geen beslissing."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen