Wouters: "Vitesse kan voor kampioenschap gaan"

Ger
8 november 2013, 14:27

Trainer Jan Wouters van FC Utrecht ziet Vitesse als een titelkandidaat in de Eredivisie. De Domstedelingen gaan zaterdag op bezoek bij de Arnhemmers, die momenteel de tweede plaats bezetten.

"Ik reken Vitesse tot de grote groep met Ajax, PSV, Feyenoord en FC Twente die voor het kampioenschap gaan. Het is een goede ploeg met Pröpper die zich nu ontwikkelt en de effectiviteit van Piazon", zegt Wouters op de website van FC Utrecht. "Zaterdag gaan we naar Arnhem om de drie punten mee te nemen. Wij passen ons niet aan. Dat doen we nooit. We spelen ons eigen spel."

De wedstrijd staat in het teken van het herdenken van de overleden oud-spelers David di Tommaso (Utrecht) en Theo Bos (Vitesse). "Dat is natuurlijk een mooi gebaar van de supporters", aldus Wouters. "Het laat zien dat beide clubs en hun supporters respect hebben voor hetgeen beide spelers voor hun clubs hebben betekend."

Wouters kan niet beschikken over Johan Martensson (knie), Willem Janssen (knie) en Marcus Nilsson (rug). Edouard Duplan en Adam Sarota zijn nog niet wedstrijdfit. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen