Bosz: "Nu is elke wedstrijd voor ons een topduel"

13 december 2013, 15:44

Vitesse maakt dit seizoen furore in de Eredivisie. Het gaat met 33 punten uit zestien duels aan kop in de Eredivisie en wil dit graag zo houden, als NAC Breda  zondagmiddag (14.30 uur) op bezoek komt in Gelredome. Vitesse-coach Peter Bosz zag de afgelopen weken dat zijn ploeg in vorm is, maar weet ook dat het zo kan verkeren.

"Sinds we bovenaan staan is voor ons elk duel een topduel”, zegt Bosz het digitale thuis van Vitesse. Een topduel was het vorige week zeker, toen PSV in het Philips Stadion met 6-2 werd opgerold. “Uiteindelijk sta je hoog op de ranglijst als je een goede reeks wedstrijden neerzet. Vijf overwinningen op rij is een mooi aantal. Na een mindere periode aan het begin van het seizoen hebben we een stijgende lijn ingezet”, zo sprak Bosz vrijdag op Papendal.

Bosz waakt ervoor dat zijn manschappen niet gaan zweven, na de eclatante zege op Eindhovense bodem: “Ook onze spelers zijn van vlees en bloed. Dus het zou kunnen. Wij als staf moeten daarvoor waken. Maar de spelers gaan al een aantal weken goed om met de druk die er bij komt kijken als je bovenaan staat. Eerst was het of we bovenaan konden komen. Daarna of we daar konden blijven. Nu is elke wedstrijd voor ons een topduel.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen