Cocu: "Tegen ADO een volgende stap maken"

Ger
20 december 2013, 14:19

Phillip Cocu hoopt in de laatste speelronde van 2013 de bevestiging te krijgen dat PSV de lijn omhoog weer heeft gevonden. De Brabantse club boekte afgelopen zondag een ruime overwinning op het veld van FC Utrecht (1-5). Over twee dagen wacht het thuisduel met ADO Den Haag.

"We zijn in ons eigen spel blijven geloven, en nu is het rendement er ook uit gekomen. Het is belangrijk dat we tegen ADO een volgende stap gaan maken", aldus Cocu op de website van PSV. "Aan het idee van spelen veranderen we niet veel, de invulling kan anders zijn. Wij moeten thuis het spel maken, dat zal onze intentie zijn. We moeten de wedstrijd vanaf het begin in handen hebben en onze belangrijkste taak is om net zo effectief te zijn als tegen FC Utrecht."

Georginio Wijnaldum, Tim Matavz en Stijn Schaars ontbreken nog altijd in het keurkorps van de Eindhovenaren. "Met Stijn gaat het vrij goed, maar de wedstrijd van zondag komt nog te vroeg. Hij kan al veel doen op de training", zegt Cocu. "Wanneer Wijnaldum en Matavz aan kunnen sluiten is moeilijker in te schatten. Het is wel de bedoeling dat ze meegaan op trainingskamp."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen