Lurling: "Nu zou ik er geen hout meer van kunnen?"

18 december 2013, 09:52

Een half jaar geleden was Anthony Lurling de grote held van NAC Breda. Met zijn doelpunten in de beslissende wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade was de aanvaller er hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat zijn club in de Eredivisie bleef. Inmiddels is Lurling echter geen basiskracht meer, maar reserve. Versleten is hij echter nog lang niet, laat de strijdlustige aanvaller weten in een interview met het Brabants Dagblad.

Hoewel critici menen dat Lurling zijn beste tijd gehad heeft, knoopt de 36-jarige speler er nog een jaar aan vast. "Niet zo lang geleden was ik de held, nu zou ik er geen hout meer van kunnen? Voor mij onbegrijpelijk. Dan denk ik: 'Godverdomme, het is nog niet over hé.' Als ik niet zou willen inzien dat ik verleden tijd ben, kan ik me het voorstellen. Dat is echter niet het geval. Ik ga het tegendeel bewijzen", stelt de aanvaller, die afgelopen weekend tegen Vitesse op fraaie wijze scoorde. Als invaller knalde hij in de slotfase de 3-2 tegen de touwen.

Lurling keerde in 2007 terug bij NAC Breda, nadat hij in het seizoen 2004/2005 al op huurbasis voor de club had gespeeld. Eerder kwam hij uit voor onder meer sc Heerenveen, Feyenoord, RKC en FC Den Bosch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen