Utrecht-coach Wouters: "PSV is en blijft een topclub"

13 december 2013, 13:55   Bijgewerkt: 13 december 2013, 15:18

FC Utrecht ontvangt zondagmiddag (16.30 uur) het geplaagde PSV. De Domstedelingen staan vier punten voor op de ploeg van trainer Phillip Cocu, wat betekent dat een Utrechtse zege zal zorgen dat het gat tussen beide ploegen zal oplopen tot zeven punten. Utrecht-coach Jan Wouters beseft dat het PSV niet voor de wind gaat, maar weet dat het alsnog een zeer lastig karwei wordt om PSV te verslaan.

Wouters stelt dat PSV, hoe slecht de recente prestaties ook zijn, op papier nog altijd een zeer sterke tegenstander is: “Dat PSV in een moeilijke fase zit, is duidelijk, maar we moeten oppassen voor hen. We hebben nog niet zo maar van hen gewonnen. Het is en blijft een topclub. Ook in de wedstrijd van donderdagavond in de Europa League zie je dat PSV over individuele kwaliteiten beschikt. Zij creëren kansen voor het doel, maar maken die vervolgens niet af. Dat het bij hen niet meezit, is duidelijk.”

De oefenmeester van Utrecht kan niet beschikken over Marcus Nilsson (bekken), Cedric van der Gun (knie), Jacob Mulenga (bovenbeen), Johan Mårtensson (knie) en Willem Janssen (knie). Desondanks is Wouters positief gestemd: “Met het publiek erachter krijgen wij nog meer vertrouwen. Het begint in ons voetbal altijd met strijd en mentaliteit. Als je ziet wat de spelers in het veld voor elkaar over hebben, dan moet het wel steeds beter gaan. Want voetballend moet het nog veel beter bij ons. De fases in de wedstrijd waarin we goed voetbal spelen, moeten steeds langer worden”, aldus Wouters op de officiële website van Utrecht.

Overigens lijkt Adam Sarota in de basis de voorkeur te krijgen boven zijn landgenoot Tommy Oar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen