Van den Brom oordeelt hard: "Schandalig slecht gedaan"

5 december 2013, 08:59

Trainer John van den Brom van Anderlecht was na de blamerende bekernederlaag tegen Westerlo keihard voor zijn ploeg. De coach liet op niet mis te verstane wijze weten bijzonder ontevreden te zijn over het spel van zijn elftal. Anderlecht verloor de bekerwedstrijd tegen de tweedeklasser uiteindelijk na strafschoppen.

"Dit is een groot drama voor ons. We hebben het schandalig slecht gedaan en dan zie je dat je ook tegen een tweedeklasser in de problemen komt", bromt de Nederlander bij Sporza. "Iedereen, zowel de staf als de spelers, moet bij zichzelf te rade gaan over deze avond, want we hebben veel te weinig gebracht."

Anderlecht trad in Westerlo aan met een veredeld B-elftal. "Ik gaf enkele jongens de kans om zich te tonen, want spelers zijn heel goed in zeggen dat ze moeten spelen", legt Van den Brom uit. "Heel wat jongens zijn door de mand gevallen. De competitie is nog het enige dat rest, maar we zijn vooral teleurgesteld. Dat dit ook op mij terechtkomt? Dat weet je, daar moet je niet van weglopen. Je bent coach in goede en in slechte tijden."

Dat Anderlecht de strafschoppenserie verloor, was geen verrassing. De ploeg uit Brussel mist de laatste jaren de ene na de andere penalty. Maar liefst 21 van de laatste 39 strafschoppen ging er níet (!) in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen