Van Duinen: "Doodzonde, ik ben er ziek van"

5 december 2013, 09:47

Bijna greep ADO Den Haag woensdag de volle winst in de inhaalwedstrijd tegen sc Heerenveen. Maar 'bijna' telt niet in de topsport, want door de late gelijkmaker van Kenny Otigba moest de ploeg toch genoegen nemen met slechts een punt. Mike van Duinen, de maker van de 1-0, baalt daar als een stekker van.

"Doodzonde", zegt hij bij Omroep West. "Ik ben er ziek van. We hadden de punten keihard nodig en we waren er zo dichtbij." Van Duinen dacht dat zijn ploeg de winst over de streep zou trekken. "Na de 1-0 voorsprong gaven we weinig weg. We kunnen onszelf weinig verwijten, al mogen we het natuurlijk niet meer weggeven. Dit is toch weer een tegenslag. We zullen er zondag tegen Groningen weer moeten staan. Dan maar uit de punten pakken."

Door het gelijkspel blijft ADO Den Haag steken op de zestiende plaats in de Eredivisie, een positie die aan het eind van het seizoen leidt tot deelname aan de nacompetitie. De voorsprong op hekkensluiter NEC bedraagt slechts twee punten. Daar staat tegenover dat nummer veertien SC Cambuur maar één punt meer heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen