Afellay weer bij wedstrijdselectie Barcelona

Ger
10 januari 2014, 21:17

Ibrahim Afellay maakt zijn rentree in de wedstrijdselectie van FC Barcelona. Trainer Gerardo Martino heeft de Oranje-international in zijn keurkorps opgenomen voor de topper tegen Atletico Madrid. Beide ploegen staan met 49 punten aan kop in de Spaanse competitie.

Afellay kreeg vorig seizoen tijdens een verhuurperiode aan Schalke 04 problemen met zijn dijbeen. Tot twee keer toe raakte de oud-PSV'er zwaar geblesseerd en in augustus ging hij onder het mes. Eind december keerde Afellay terug op het trainingsveld van Barça en maakte hij indruk op Martino. "De wijze waarop Ibrahim zich manifesteert op trainingen bevalt me. Hij komt op mij over als een speler met kwaliteiten. We zijn blij met zijn aanwezigheid," liet de oefenmeester optekenen.

Martino twijfelt of hij Lionel Messi zaterdagavond vanaf het begin mee laat spelen tegen Atletico. De Argentijn stond sinds begin november aan de kant met een hamstringblessure. Hij maakte woensdag een succesvolle rentree tegen Getafe in de Copa del Rey. In de met 4-0 gewonnen thuiswedstrijd nam Messi als invaller twee doelpunten voor zijn rekening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen