AZ'er Gudelj droomt al van plek in bekerfinale

22 januari 2014, 00:00   Bijgewerkt: 21 januari 2014, 23:56

AZ is titelhouder, maar voor Nemanja Gudelj is succes in het bekertoernooi nieuw. De middenvelder, afgelopen zomer overgekomen van NAC Breda, bereikte dinsdag ten koste van Roda JC Kerkrade de halve finale van de KNVB Beker en is daar bijzonder blij mee. Hij droomt al hardop van een plaats in de finale.

"Als je zo ver komt, moet je er alles voor over hebben om de KNVB beker te pakken", zegt hij na de 0-2 zege in het Parkstad Limburg Stadion op de website van de Alkmaarse club. "Ja, ik zit met mijn hoofd al in De Kuip. Dat gevoel moeten we nu allemaal hebben. Nog één wedstrijd knallen en we staan in de eindstrijd. Geweldig."

"Het is de eerste keer dat ik zo ver kom in het bekertoernooi", vervolgt hij. "Heel mooi. Ik zal er alles aan doen om het team zo scherp mogelijk te krijgen voor de halve finale. Ik droom ervan om de finale te spelen, net zoals elke voetballer. Hiervoor ben ik naar deze club gekomen. Europees voetbal lonkt. Dat is de doelstelling van AZ."

Gudelj noemt de zege van zijn ploeg op Roda volledig terecht. "We speelden goed, vooral met elf tegen elf. Na de rode kaart van Roda JC werden we wat slordig. Maar over het algemeen was de 0-2 zege absoluut verdiend. We hebben deze wedstrijd eigenlijk volledig gedomineerd. Roda JC kwam niet verder dan een paar kleine kansjes. Wij hadden het initiatief en het balbezit, net zoals afgelopen weekend tegen NAC. Net als toen hadden we de wedstrijd nog eerder kunnen beslissen. Daarmee moeten we aan de slag gaan. Maar we zijn erg tevreden over de manier waarop we 2014 van start zijn gegaan. Het is nu zaak om deze lijn door te trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen