De Jonge: "Met mes tussen de tanden spelen"

23 januari 2014, 16:56

Heracles Almelo ontvangt vrijdagavond RKC Waalwijk. Een belangrijk duel voor beide teams, dat Heracles-trainer Jan de Jonge per se wil winnen. Hij verwacht dat zijn ploeg getergd aan de aftrap van de competitiewedstrijd staat. 

"We moeten morgen met het mes tussen de tanden spelen, wij kunnen het niet op 99 procent", zegt De Jonge op de clubsite. "RKC zal bij momenten zeker willen voetballen, maar ze zullen hun defensieve organisatie ook bewaken. We zullen met elkaar scherp moeten zijn, met name in de omschakeling. Op de 'tweede bal' moeten we heel alert zijn."

De Jonge hoopt de drie punten in Almelo te houden, maar verwacht een lastige wedstrijd. "RKC is ook uit een gevaarlijke ploeg. Ze hebben tegen goede tegenstanders in uitduels punten gehaald, we zullen dus vol aan de bak moeten", weet de oefenmeester. "We spelen thuis en willen ons publiek wat bieden. Met een gezonde dosis agressie willen we het publiek erachter krijgen, want het is een wedstrijd die we ten koste van alles proberen te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen