NEC huurt Ajacieden Castillion en Gravenberch

17 januari 2014, 12:27

Hekkensluiter NEC heeft vrijdag de komst van Geoffrey Castillion en Danzell Gravenberch via de officiële kanalen wereldkundig gemaakt. Het tweetal wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Ajax en moet de Nijmegenaren aan lijfsbehoud helpen.

Met name de komst van Castillion is opvallend. De spits leek eerder deze week nog op weg naar Botev Plovdiv, maar bij de Cyprische club kwam hij niet door de medische keuringen. De 22-jarige aanvaller speelde eerder al op huurbasis bij RKC Waalwijk en Heracles Almelo. De 19-jarige Gravenberch is minder ervaren, de verdediger maakte vorig jaar zijn debuut in het betaalde voetbal voor Jong Ajax in de Jupiler League.

Technisch directeur Edo Ophof is in zijn nopjes met de twee versterkingen uit Amsterdam. "Met Geoffrey en Danzell zijn we een stap dichter bij de gewenste breedte van de selectie", stelt de beleidsbepaler op de clubsite. "Zo krijgen we met Danzell een multifunctionele speler erbij die meerdere posities inzetbaar is. Geoffrey is een lopende spits die voor extra dynamiek in de voorhoede kan zorgen. Deze uitbreiding is noodzakelijk om de complete selectie beter tot zijn recht te laten komen", aldus Ophof.

De directeur sluit niet uit dat er nog meer spelers naar Nijmegen komen. "We hebben tot en met 31 januari om een laatste kwaliteitsimpuls te vinden. We blijven dus kijken naar mogelijke opties die NEC beter maken", besluit Ophof. Na het seizoen kijkt de club of er een vervolg aan de overeenkomst van het tweetal wordt gegeven.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen