Bruma over ruzie met fans: "We hebben hetzelfde belang"

6 februari 2014, 08:11

Uitgerekend de man die de dag voor de wedstrijd voor ophef zorgde door PSV-fans uit te schelden, hielp de ploeg uit Eindhoven woensdag over het dode punt. Jeffrey Bruma kopte in de wedstrijd tegen SC Cambuur de 1-1 binnen, nadat de thuisploeg al na anderhalve minuut op voorsprong gekomen was.

Na afloop van het duel, dat PSV met 1-2 zou winnen, ging het natuurlijk over het incident van een dag eerder tussen Bruma en de supporters. De verdediger zou naar fans die met een megafoon langs het veld stonden, hebben geroepen dat ze 'hun bek moesten houden'. Ook zou hij het woord 'mongolen' in de mond hebben genomen. Dat laatste ontkent Bruma, maar hij erkent dat hij anders had moeten handelen. "De fans reageerden geëmotioneerd naar ons, ik heb het toen voor de spelersgroep opgenomen. Dat zal ik de volgende keer op een andere manier doen. Meer volwassen, zeg maar", zegt de 22-jarige verdediger bij Omroep Brabant.

Voor vandaag (donderdag) gaat Bruma de dialoog aan met fans. De verdediger verwacht geen problemen. "We hebben allemaal hetzelfde belang. We willen allemaal dat PSV dit seizoen zo hoog mogelijk eindigt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen