Cocu: "Dominant spelen tegen een topploeg"

Ger
7 februari 2014, 16:12

Trainer Phillip Cocu hoopt dat PSV zaterdag in de thuiswedstrijd tegen FC Twente voor een verrassing kan zorgen. Een overwinning op de huidige nummer twee van de ranglijst zal volgens de oud-international een flinke dosis zelfvertrouwen opleveren.

"Na het goede resultaat tegen SC Cambuur willen we nu ook een goed resultaat boeken en dominant spelen tegen een topploeg. Het is zaak om de wisselvalligheid achter ons te laten. Daar heb ik nog steeds alle vertrouwen in, want ik zie dat de spelers bereid zijn om te knokken voor elkaar", zegt Cocu op de website van PSV. "Het is logisch dat de fans teleurgesteld zijn in het verloop van het seizoen, dus het is aan ons om een stapje extra te zetten. Als we een aantal duels achter elkaar winnend kunnen afsluiten, groeit het vertrouwen vanzelf."

Bryan Ruiz kan tegen zijn oude club in actie komen. De aanvaller onderging vrijdag na de training een test en ondervond daarbij geen fysieke problemen. Ook Tim Matavz, die vrijwel zeker vertrekt naar Rubin Kazan, maakt normaal gesproken deel uit van de selectie. Karim Rekik is er door een schorsing zeker niet bij.

Cocu is blij dat Guus Hiddink de technische staf de rest van het seizoen gaat ondersteunen. "Guus is een icoon van PSV. Met zijn jarenlange ervaring in de top is zijn komst erg waardevol. Hij zal minimaal één keer per week aanwezig zijn op het trainingscomplex, maar zit niet op de bank tijdens de wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen