Heracles drukt zwak ADO dieper in degradatiezorgen

4 februari 2014, 21:40   Bijgewerkt: 5 februari 2014, 10:03

ADO Den Haag heeft in eigen huis een zware dreun te verwerken gekregen van Heracles Almelo. De ploeg van Maurice Steijn verloor op de eigen kunstgrasmat met 0-3 en staat daardoor nog steviger op de laatste plaats. Op de zege van Heracles viel niets af te dingen. De ploeg van Jan de Jonge speelde goed en fris voetbal, in tegenstelling tot ADO. De Hagenezen kwamen in het belangrijke duel onthutsend voor de dag.

Mark Uth besliste in de 58ste minuut met zijn tweede van de avond het cruciale duel door op aangeven van Illias Bel Hassani de 0-3 binnen te schuiven. De goed uitgevoerde counter was beslissend in het duel, maar als Heracles in Den Haag scherper was geweest, had het de wedstrijd veel eerder op slot kunnen gooien. Zo kreeg Oussama Tannane een minuut voor de derde treffer een niet te missen kans op de 0-3, maar hij faalde. Tannane kwam kort na rust binnen de lijnen voor Bryan Linssen. De aanvaller liep één minuut na rust een spierblessure op.

Dat de Heraclieden zoveel mogelijkheden kregen, lag voor een groot deel aan ADO. Steijn sprak vooraf van een cruciaal duel, op het veld was daar niets van te zien. In de eerste helft ging werkelijk alles fout wat er fout kon gaan aan Haagse kant en waren Bryan Linssen en Mark Uth trefzeker.

Na rust probeerde Steijn met ex-Heracles-speler Ninos Gouriye aanvallende stootkracht toe te voegen, maar het lot was onomkeerbaar. Door de nederlaag staat ADO met twintig punten nog steeds laatste in de eredivisie. Heracles kan met 28 punten weer omhoog kijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen