Trefzekere Juve-aanwinst Osvaldo hoopt op WK

21 februari 2014, 10:30   Bijgewerkt: 21 februari 2014, 12:07

Juventus is, na de Champions League-nederlaag tegen Galatasaray (1-0), overgeleverd aan de Europa League, waar het donderdag in de zestiende finales met 2-0 won van Trabzonspor. Zodoende deed de ploeg van coach Antonio Conte goede zaken om het tweeluik met de Turken tot een goed einde te brengen. Pablo Daniel Osvaldo, die deze winter bij Southampton werd weggehaald, opende de score voor La Vecchia Signora.

Osvaldo speelt nog maar een tijdje in dienst van Juventus, maar voelt zich naar eigen zeggen uitstekend op zijn plek in Turijn: "Ik ben gelukkig, aangezien ik me hier vrij snel gesetteld heb", zegt de winteraanwinst, die geniet van de samenwerking met aanvaller Carlos Tevez: "Het is makkelijk om met Carlos Tevez te spelen. Ik kan goed met hem overweg. Dit geldt overigens voor de hele selectie."

De aanvaller hoopt zich bij de regerend Italiaans kampioen in de kijker te spelen bij Italië-bondscoach Cesare Prandelli. Een plek in de WK-selectie is namelijk een doel van Osvaldo: "Ik geef er alles voor om mee te gaan naar het WK. Hoewel het niet alleen afhankelijk is van mezelf, heb ik de hoop om mee te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen