Ancelotti niet in de war na zeperd: "Gevoel is prima"

25 maart 2014, 15:14

Real Madrid leek zonder problemen af te stevenen op de titel in Spanje, maar moet door de pijnlijke nederlaag van zondag tegen FC Barcelona (3-4) nog vol aan de bak. Morgen (woensdag) wacht de lastige uitwedstrijd tegen Sevilla. Volgens trainer Carlo Ancelotti de ideale gelegenheid om de nare smaak van El Clásico weg te spoelen.

"De wedstrijd tegen Sevilla is belangrijk en gevaarlijk omdat de tegenstander goed speelt", zegt Ancelotti op de clubsite. "Maar dit is een goede kans om met een sterk antwoord te komen. De selectie voelde zich goed voor de Clásico en het gevoel is nog steeds prima. We zijn één van de beste teams ter wereld en dat zullen we laten zien tot het einde van het seizoen."

De Italiaanse coach is overtuigd van zijn team. "We hebben kwaliteit en iedereen is zich bewust van het belang van de wedstrijd tegen Sevilla. In de Clásico maakten we een paar kleine foutjes, maar speelden we verder goed. We hadden kans om de partij te winnen. We kwamen natuurlijk teleurgesteld van het veld, maar de spirit is nog goed in de ploeg."

De Koninklijke heeft na afloop de fouten geanalyseerd, zegt Ancelotti. "Dat hebben we gedaan, zoals altijd. Als je vooruit wilt, moet je je fouten analyseren. We waren tot die nederlaag 31 wedstrijden ongeslagen en moeten nu vooruit kijken. We blijven vechten in alle competities en het is nu belangrijk om te focussen op de komende duels."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen