Vitesse-spits Havenaar op dreef: "Voel me sterk"

13 maart 2014, 12:40

Vitesse treedt komende zaterdag aan tegen PSV, dat de laatste zes eredivisieduels winnend wist af te sluiten. De Arnhemmers, die zelf ook drie keer achter elkaar wisten te zegevieren, hopen een einde te maken aan de zegereeks van de equipe van coach Phillip Cocu. Mike Havenaar, die de laatste wedstrijden een belangrijke rol speelde bij Vitesse, is optimistisch.

Havenaar was de afgelopen drie wedstrijden maar liefst vier maal trefzeker. Het zorgt voor een goed gevoel bij de Japanse spits, die voor de winter leek te grossieren in het missen van kansen. "Ik heb nog een aantal doelpunten in te halen", zegt Havenaar dan ook op het digitale thuis van de Arnhemse club. De aanvaller voelt zich na de winterstop beter dan tijdens de eerste seizoenshelft, zo geeft hij aan: "Na de winterstop, zeker na de wedstrijd tegen RKC Waalwijk, voel ik me sterk. Je mag wel zeggen dat het doelpunt in die wedstrijd een bevrijding was."

De aanvaller beseft dat een spits beoordeeld wordt op zijn doelpuntenproductie en daarom ook wat fortuin nodig heeft: "Ik werk er wekelijks hard voor, maar het zat vaak niet mee. En als spits word je toch afgerekend op doelpunten. De laatste wedstrijden gaat het op dat vlak goed. Het is zaak deze lijn door te trekken. Ik voel me sterk en heb vertrouwen. Ook zaterdag tegen PSV moet ik het weer laten zien. Dan tellen de voorgaande doelpunten niet meer. Maar ik wil er zeker nog een aantal maken dit seizoen", zegt Havenaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen