Faber aast op revanche met PSV: "Verliezen went nooit"

25 april 2014, 15:54

Drie keer achter elkaar verloor PSV inmiddels in de Eredivisie, een reeks die ervoor gezorgd heeft dat de ploeg afgezakt is naar de vijfde plaats op de ranglijst. Deelname aan Europees voetbal staat op de tocht, om zeker te zijn van een Europa League-ticket moet de club in de laatste weken van het seizoen minimaal één plek stijgen. En dus moet er komende zondag, in de uitwedstrijd tegen bekerwinnaar PEC Zwolle, gewonnen worden.

Coach Ernest Faber rekent erop dat zijn spelers de teleurstelling van de nederlagen tegen FC Groningen, sc Heerenveen en Feyenoord achter zich gelaten hebben. "We hebben goed gesproken en hard getraind op weg naar de wedstrijd tegen PEC. Ik heb er vertrouwen in dat we zondag laten zien wat onze ambitie is. Verliezen went nooit, dus we willen revanche nemen op onszelf en laten zien dat we Europa League willen spelen. Helaas hebben we kwalificatie niet in eigen hand, maar wij moeten gewoon hard werken voor een goed resultaat."

Het is belangrijk voor PSV om de Europa League te halen, zegt de interim-vervanger van Phillip Cocu op PSV.nl. "Het is goed voor de uitstraling van de club, maar bijvoorbeeld ook voor de ontwikkeling van onze spelers. Daarom moeten we alles aan de kant zetten voor een goed resultaat tegen PEC Zwolle." De ploeg uit Zwolle baarde vorig weekend opzien door Ajax in de bekerfinale met 5-1 opzij te zetten. "Ze speelden erg goed, mijn complimenten daarvoor. Maar wij moeten gewoon ons eigen spel spelen en beter verdedigen dan de afgelopen drie duels. We zijn kwetsbaar als we onze afspraken niet nakomen. Daarom eisen we scherpte."

Stijn Schaars en Jetro Willems ontbreken wegens blessures bij PSV, Ji-Sung Park kan wel spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen