Oud-AZ'er Medunjanin bemachtigt shirt Messi

Ger
16 juni 2014, 08:28

Haris Medunjanin heeft een bijzonder stuk textiel overgehouden aan de WK-wedstrijd tegen Argentinië. De international van Bosnië-Herzegovina, die ook over een Nederlands paspoort beschikt, kreeg na afloop het shirt van Lionel Messi.

Medunjanin viel een kwartier voor tijd in tegen Argentinië. Een kwartier later verliet hij het veld met een 2-1 nederlaag, maar ook met het tenue van Messi. "Ja, ik heb zijn shirt. En hij vroeg mijn shirt ook! Dat vroeg ik 'm en hij zei: ja, die wil ik ook", aldus de oud-AZ'er tegen de NOS. Enkele minuten voor de invalbeurt van Medunjanin had Messi nog de 2-0 voor zijn rekening genomen. "Hij speelt in, loopt door en scoort in een hoekje. Zo makkelijk lijkt het, maar ja, doe het maar eens na", aldus de middenvelder.

"Ik heb Messi al eerder meegemaakt, vooral in mijn tijd in Spanje (bij Real Valladolid, red.). Tegen zulke spelers spelen, een groter podium kan je niet wensen", zegt Medunjanin, die denkt dat er meer mogelijk was geweest voor het op het WK debuterende Bosnië-Herzegovina. "Er was een bepaalde krampachtigheid. Jammer van die 1-0 in de derde minuut."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen