Heracles-coach De Jonge: "Avdic maakt fitte indruk"

15 augustus 2014, 17:27

Heracles Almelo mist zondag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen Bram Castro, Rick Hemmink en Dario Vujicevic vanwege blessures, maar er was vrijdag ook goed nieuws te melden op personeel gebied. De Overijsselse club huurt Denni Avdic van AZ.

"Avdic heeft vandaag voor het eerst meegetraind en hij maakt een fitte indruk. We zijn blij met hem", zegt coach Jan de Jonge op de clubwebsite. Avdic is speelgerechtigd voor het duel in de Euroborg.

Heracles Almelo begon vorige week met een 0-3 nederlaag tegen AZ aan het nieuwe seizoen. Toch zag De Jonge voldoende aanknopingspunten in dat duel. "We willen zondag voortborduren op de goede dingen uit de wedstrijd tegen AZ", stelt de oefenmeester. "Natuurlijk willen we zo snel mogelijk punten halen. We zullen het niet gemakkelijk krijgen in de Euroborg, maar we gaan er vol voor."

De Jonge zag de komende tegenstander afgelopen weekend winnen bij Go Ahead Eagles, ondanks een 2-0 achterstand. "FC Groningen heeft het zeker in de laatste twintig minuten goed gedaan. Mede op basis van een enorme wilskracht sleepten ze een 2-3 overwinning uit het vuur in Deventer. Ze hebben veel snelheid en goede spelers voorin als Jarchinio Antonia, Danny Hoesen en Nick van der Velden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen