Heracles-coach De Jonge weet: "We moeten winnen"

22 augustus 2014, 12:22

Na twee nederlagen op rij, tegen AZ (0-3) en FC Groningen (3-1), staat de druk er al op bij Heracles Almelo. In de thuiswedstrijd tegen Cambuur moet een goed resultaat worden geboekt, weet ook trainer Jan de Jonge. Heracles en Cambuur staan vanavond (vrijdag) om 20.00 uur tegenover elkaar.

"We willen de punten halen, moeten goed samenwerken, ontzettend agressief spelen en het publiek bieden wat ze verwachten: een overwinning", zegt de trainer op de officiële website van de ploeg uit Almelo. "Maar daarvoor zullen we vol aan de bak moeten. We moeten winnen, daar zijn we ons met z'n allen bewust van. Het zou mooi zijn als dat met goed voetbal gepaard gaat, maar het gaat in eerste instantie om de punten."

Met Cambuur treft Heracles geen gemakkelijke tegenstander, benadrukt De Jonge. De Friezen openden het seizoen met gelijke spelen tegen FC Twente en Vitesse. "Ze hebben goede spelers gehaald die een goed team vormen. Ze spelen met veel hartstocht en passie, dat zullen we zelf ook moeten doen."

Bram Castro, Dario Vujicevic en Rick Hemmink ontbreken wegens blessures bij Heracles

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen