FC Eindhoven gaat voor zevende zege op rij: "Zou uniek zijn"

16 oktober 2014, 15:51

FC Eindhoven begon moeizaam aan het seizoen, maar steekt de laatste weken in uitstekende vorm. De ploeg van coach Jean-Paul de Jong pakte de volle winst in de laatste zes wedstrijden. Die lijn hopen de Eindhovenaren vrijdag door te trekken in de uitwedstrijd tegen provinciegenoot FC Oss.

"De wedstrijd in Oss is een mooie uitdaging om geschiedenis te schrijven", zegt De Jong op de site van zijn club. "Zeven op rij drie punten zou een unieke prestatie zijn." Dat FC Oss-uit lastig is, weet FC Eindhoven uit ervaring. "Vorig jaar was de 4-0 verliespartij verdiend. Toen waren we wisselvalliger. Nu gaan we op volle oorlogssterkte naar Oss, we willen het spel spelen dat we al weken spelen.  De groep is gretig en straalt zelfvertrouwen uit. Verder merk je in de groep dat iedereen elkaar positief kritisch corrigeert om nog beter te worden."

FC Eindhoven verloor in de eerste weken van dit seizoen van NEC en Roda JC, verder boekte het louter zeges. Met 21 punten uit negen wedstrijden staat de ploeg op een vierde plaats in de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen