Liverpool bezig aan comeback: "We gaan vooruit"

30 december 2015, 09:39

Liverpool lijkt weer enigszins op te krabbelen na een mindere periode. Nadat The Reds al met 0-1 bij Burnley FC zegevierden, werd maandagavond keurig met 4-1 gewonnen van Swansea City. Dankzij de twee overwinningen op rij nestelt de ploeg van manager Brendan Rodgers zich weer in het linkerrijtje van de Premier League, met een achtste plaats.

"Het was een geweldig optreden tegen een zeer goede tegenstander. Ik had het gevoel dat we een groot gedeelte van de wedstrijd domineerden", sprak een zeer tevreden Rodgers na afloop van de klinkende zege. "We gaven een lullig doelpunt weg, waardoor het 2-1 werd. Swansea maakte nog bijna de 2-2, dus dat is wel een punt van frustratie. Maar los hiervan was de werklust uitstekend, we gaan vooruit", aldus de Noord-Ierse coach.

Het gaat weer de goede kant op, weet Rodgers. "Het was heel belangrijk om de boel weer op de rit te krijgen. Het gaat erom dat we goede ideeën hebben, die de spelers goed kunnen helpen. Tegen Swansea leidde dat tot overtuigend spel. We moeten dit speltempo en deze werklust vasthouden", besluit de manager van Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen