Promovendus Moeskroen-Péruwelz stuurt coach weg

29 december 2015, 21:50
Promovendus Moeskroen-Péruwelz stuurt coach weg

Moeskroen-Péruwelz heeft maandag afscheid genomen van hoofdcoach Rachid Chihab. De 53-jarige Fransman stond sinds december vorig jaar voor de groep bij de Belgische ploeg, waarmee hij in zijn eerste seizoen naar de hoogste klasse promoveerde.

In de Pro League schoot Moeskroen-Péruwelz sterk uit de startblokken, maar de goede seizoensstart kreeg geen passend vervolg. Vier van de laatste vijf wedstrijden gingen verloren, al werd in deze fase wel van Anderlecht gewonnen. Na de 1-0 nederlaag bij KV Mechelen van afgelopen vrijdag zegde het bestuur van Moeskroen-Péruwelz het vertrouwen in Chihab op.

Chihab was door OSC Lille, grootaandeelhouder van de Belgische club, op de trainersstoel bij Moeskroen-Péruwelz geplaatst. De Franse Ligue 1-club gaat haar aandeel verkopen aan een investeringsgroep uit Oman. Deze beslist waarschijnlijk zelf over de invulling van de vacature in de dug-out. Tot die tijd neemt Fernando Da Cruz de honneurs waar in het Stade Le Canonnier, meldt Sporza.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen