Brandts vond omstandigheden niet goed genoeg

18 januari 2015, 11:08
Brandts vond omstandigheden niet goed genoeg

Met goede bedoelingen startte FC Dordrecht aan de tweede seizoenshelft, maar de hekkensluiter opende met een 2-0 nederlaag bij AZ. Het was een sneeuwwedstrijd, het veld was wit en glad en er werd met een oranje bal gespeeld. Trainer Ernie Brandts vond het maar niets. Hij vond dat de grasmat niet bespeelbaar was.

"We hebben verdiend verloren, maar gezien de omstandigheden had de wedstrijd niet gespeeld mogen worden", bromde Brandts na afloop van het verlies in Alkmaar tegenover FOX Sports. "Dan kom je met 1-0 achter en op zo'n slecht veld is verdedigen gewon veel makkelijker dan aanvallen. Dan weet je dat het heel moeilijk wordt. Bij de 2-0 was het bekeken", zag de coach van Dordrecht.

Brandts heeft bij scheidsrechter Bas Nijhuis aangegeven dat hij de omstandigheden onvoldoende vond. "Ik vond dat je op dit veld niet kon voetballen. De bal werd steeds zwaarder, je zag dat de spelers het steeds moeilijker hadden", aldus de keuzeheer van de rode lantaarndrager, die Giovanni Korte geblesseerd zag raken. "Dat is afwachten. We hopen dat het meevalt."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen