Cambuur blijft tegen De Graafschap steken op remise

11 januari 2015, 17:29   Bijgewerkt: 11 januari 2015, 17:35
Cambuur blijft tegen De Graafschap steken op remise

SC Cambuur heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen De Graafschap niet kunnen omzetten in een overwinning. De Leeuwarders bleven in het oefenduel steken op een 2-2 gelijkspel. Nu de laatste wedstrijd in de winteronderbreking gespeeld is, kan de ploeg van coach Henk de Jong zich volledig focussen op de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, die zaterdag gespeeld wordt.

In een niet al te boeiend schouwspel raakte De Graafschap na acht minuten de lat, maar kwam Cambuur even later op voorsprong. Erik Bakker toonde zich koelbloedig vanaf elf meter, nadat Martijn Barto in de zestien was neergehaald. Vincent Vermeij trok de stand met een mooie kopbal nog voor rust gelijk. In de tweede helft voltrok zich hetzelfde scenario. Michiel Hemmen schoot Cambuur aan de leiding, Vermeij tikte uit een rebound de gelijkmaker binnen.

Het was het treffen tussen de nummer zeven van de Eredivisie en de nummer tien van de Jupiler League.

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen