De Bruyne: "Dost en ik voelen elkaar goed aan"

Ger
16 maart 2015, 08:23

Kevin De Bruyne steekt dit seizoen bij VfL Wolfsburg in de vorm van zijn leven. De Belgische international blinkt vrijwel wekelijks uit. Ook zondag was hij weer van grote waarde door tegen SC Freiburg (3-0) een doelpunt te maken en een assist af te leveren.

"Vanaf het moment dat ik hier gearriveerd ben, loopt alles goed", zegt De Bruyne tegen Sportweekend. "Ik heb geen reden tot klagen. Ik probeer gewoon mijn ding te doen en zo goed mogelijk te spelen. Dit jaar loopt het heel goed. We winnen heel veel en spelen ook goed voetbal. Het helpt natuurlijk dat er hier veel spelers rondlopen die veel en makkelijk scoren, zoals bijvoorbeeld Dost. Bas en ik voelen elkaar goed aan. Hij is uitstekend in de box, dat is zijn spel. Voor hem loopt het uitstekend en dat helpt mij ook."

De Bruyne wordt door zijn sterke spel inmiddels in verband gebracht met verschillende clubs, waaronder Bayern München. "Maar daar ben ik niet mee bezig", aldus de middenvelder. "Ik probeer gewoon zo goed mogelijk te voetballen en zoveel mogelijk matchen te winnen. Ik weet natuurlijk ook wel wat er in de pers gezegd wordt, maar het maakt me niet veel uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen