Fischer voor het eerst weer in Ajax-basis, Tete start ook

26 april 2015, 13:38   Bijgewerkt: 26 april 2015, 14:02

Viktor Fischer heeft voor de eerste keer sinds zijn blessure weer een basisplaats te pakken bij Ajax. De Deense vleugelaanvaller, die ruim een jaar absent was wegens fysiek malheur, staat aan de aftrap in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Het duel in het IJsseldeltastadion wordt om 14.30 uur in gang geschoten.

Fischer maakte vorige week zijn rentree in de hoofdmacht van Ajax, in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda (0-0) viel de Deen in. Tegen PEC staat hij in de spitspositie. Naast de flankspeler staat ook Kenny Tete in de basis in Zwolle. De jonge verdediger verlengde deze week zijn contract tot medio 2018. Hij is de vervanger van Ricardo van Rhijn. Als Ajax gelijkspeelt, dan is het zeker van de tweede plaats in de Eredivisie. Deze stek geeft recht op het spelen van voorronde Champions League.

Bij PEC Zwolle is Trent Sainsbury geschorst, vanwege zijn omstreden rode kaart tegen Heracles Almelo (2-0 verlies). Thomas Lam neemt daardoor plaats in de achterhoede. Sheraldo Becker keert terug en start meteen in de basis. Ryan Thomas, Wout Brama, Michael van der Werff en Stef Nijland zitten op de reservebank bij de bekerfinalist.

Opstellingen

PEC Zwolle: Hahn; Van Polen, Lam, Broerse, Van Hintum; Rienstra, Saymak, Lukoki; Drost, Becker, Necid.

Ajax: Cillessen; Tete, Veltman, Riedewald, Viergever; Bazoer, Serero, Klaassen; El Ghazi, Fischer, Andersen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen