Twente geeft doorgebroken Ter Avest nieuw contract

Ger
7 mei 2015, 21:03
Twente geeft doorgebroken Ter Avest nieuw contract

FC Twente heeft met Hidde ter Avest overeenstemming bereikt over verlenging van zijn contract. De verdediger (17) ligt nu tot medio 2018 vast. In de overeenkomst is een optie voor een extra jaar opgenomen. Ter Avest doorliep de gehele voetbalacademie van de Enschedese club en debuteerde dit seizoen in de eerste selectie.

"Ik ben heel blij met de kans die ik dit seizoen van Alfred Schreuder heb gekregen, om als jeugdspeler door te breken bij FC Twente. Wanneer je als zeventienjarige je debuut maakt in het eerste elftal dan is het altijd wennen in het begin. Ik merk dat ik steeds meer in mijn rol groei en steeds meer van waarde kan zijn voor het team", zegt Ter Avest op de website van FC Twente. "Volgens mij vinden de supporters het wel mooi dat er weer een Tukker in de selectie zit."

Trainer Scheurder is blij dat Ter Avest langer in de Grolsch Veste blijft. "Een speler waar we in de toekomst nog veel plezier aan zullen beleven, daar ben ik van overtuigd. Dit past ook in de visie van FC Twente, jonge spelers de kans bieden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen