Luis Enrique: "Dit had ik mij nooit kunnen voorstellen"

7 juni 2015, 16:56
Foto: © ProShots

Luis Enrique had het niet beter kunnen doen in zijn eerste seizoen als coach van FC Barcelona. De oefenmeester leidde de Catalaanse grootmacht zaterdag ook naar de winst van de Champions League, na eerder al met de club de landstitel en Copa del Rey in de wacht te hebben gesleept. Juventus werd in Berlijn met 3-1 verslagen.

"Ik had mij nooit kunnen voorstellen dat we alle drie de prijzen zouden pakken, maar je probeert je best te doen. Met deze spelers ben je dicht bij het succes", aldus Enrique tegen het Spaanse Canal+. "Deze spelers en club worden nooit moe van winnen. Van dit succes moeten we genieten en we gaan een mooie zomer tegemoet. Het was onze zeventigste wedstrijd van het seizoen, waarvan we er zestig hebben gewonnen en uiteindelijk hebben we het voetbaljaar historisch afgesloten met de 'treble'."

"Het was niet gemakkelijk om dat te bereiken, dus ik ben de mensen die in mij hebben geloofd en dachten dat ik goed werk kon leveren dankbaar. Dit draag ik op aan hen", aldus Enrique, vermoedelijk doelend op voormalig technisch directeur Andoni Zubizarreta. "Of ik blijf? De werkelijkheid is dat ik daar nog geen beslissing over heb genomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen