Vd Vaart: "Heerlijk gevoel na bijzonder slecht seizoen"

1 juni 2015, 22:42

Rafael van der Vaart heeft zijn laatste wedstrijd voor Hamburger SV gespeeld. De 32-jarige Nederlander wist met de Duitse club ternauwernood lijfsbehoud te realiseren in de Bundesliga, door Karlsruher SC na een doelpunt in de blessuretijd en een treffer in de verlenging met 1-2 te verslaan. Hij kreeg zodoende ondanks een teleurstellend seizoen nog wel een waardig afscheid.

"Dit was echt ongelooflijk", sprak de opgeluchte Van der Vaart na afloop van de Houdini-act tegen de NOS. "We wisten dat het spannend zou worden, maar zó spannend had ik het niet verwacht. We begonnen goed, speelden goed. Om zo mijn laatste wedstrijd te eindigen, erin te blijven. Dat is een heerlijk gevoel", glimlacht de routinier van HSV.

Het seizoen zit erop, Van der Vaart keert HSV nu de rug toe. Verspreid over twee periodes speelde onze landgenoot in totaal zes seizoenen in dienst van Die Rothosen. Het eindigde dus bizar, maar wel goed. "Het is een bijzonder slecht seizoen geweest, dan is dit een heerlijk gevoel. Dit is mooi voor de club en voor de hele stad."

Van der Vaart werd in verband gebracht met een overstap naar Ajax, maar deze lijkt er niet te komen. Hoe zijn toekomst er wel uit zal zien, is nog niet bekend. "Dat wordt de komende dagen duidelijk, ik ben nu gewoon blij dat we erin zijn gebleven", aldus de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen