Korte in de spits bij ADO: "Heeft meeste indruk gemaakt"

10 augustus 2015, 18:11
Korte in de spits bij ADO:

Giovanni Korte is dinsdag de spits van ADO Den Haag in de eredivisiewedstrijd tegen PSV. De ploeg van coach Henk Fraser moet het stellen zonder echte spits omdat Mike Havenaar, de vervanger van de naar Feyenoord vertrokken Michiel Kramer, nog niet speelgerechtigd is.

"Korte heeft de meeste indruk gemaakt. Zaak zal zijn dat wij het vooral zoeken over de grond", zegt Fraser bij Omroep West. Korte is 1.69 meter, tegenover de 1.96 meter van Kramer. "Ik denk dat Korte het op zijn manier die twee verdedigers van PSV het heel lastig kan maken."

"Ik ben een ander type spits dan Michiel. Mij moet je wat meer in de ruimtes bedienen", vult Korte aan. "Het is voor mij alleen maar voordelig dat ik tegen twee grote verdedigers speel. Ze zijn groot en misschien niet zo wendbaar. Ik ben juist heel erg wendbaar. Daar moet ik mijn voordeel uit halen."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen