Slutsky: "Al wordt het 10-9, als we maar winnen"

20 oktober 2015, 18:48

CSKA Moskou-coach Leonid Slutsky hoopt dat zijn elftal woensdag in de Champions League-thuiswedstrijd tegen het Manchester United van manager Louis van Gaal drie punten pakt. De uitslag doet er volgens hem niet toe, als zijn team maar als winnaar van het veld stapt.

"We maken ons alleen druk over het resultaat van de wedstrijd en niet over hoeveel tegengoals onze keeper Igor Akinfeev te verwerken krijgt. Ook al wordt het 10-9, als we winnen is het goed", zegt Slutsky op de UEFA-website. "We hebben een ploeg met veel ervaring. We hebben veel wedstrijden gespeeld tegen grote clubs. Sommige gingen goed, sommige iets minder. We zijn er dus klaar voor."

CSKA Moskou en Manchester United hebben allebei drie punten, net als poulegenoten PSV en VfL Wolfsburg. "Deze back-to-back confrontaties zijn altijd cruciaal", vervolgt Slutsky, doelend op het feit dat Manchester United ook in de vierde speelronde de tegenstander is van CSKA Moskou. "We hebben respect voor onze tegenstander en zijn ons ervan bewust dat we tegen een grote club spelen. Maar we hebben het recht op een goed resultaat te hopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen