PSG-middenvelder Verratti naar ziekenhuis voor scan

Jw
4 november 2015, 08:33
PSG-middenvelder Verratti naar ziekenhuis voor scan

Marco Verratti moest zich gisteren al na zeventien minuten geblesseerd laten wisselen in de Champions League. De Italiaanse middenvelder van Paris Saint Germain liep na afloop van de wedstrijd tegen Real Madrid zelfs op krukken en dus zijn er zorgen. Trainer Laurent Blanc heeft echter hoop dat de blessure meevalt. 

Verratti ondergaat vandaag een MRI-scan om meer duidelijkheid te krijgen over zijn gekwetste enkel. "Toen ik hem hoorde schreeuwen, dacht ik dat het om een zware blessure ging. Voor zover we het nu kunnen beoordelen, is het mogelijk toch niet zo erg als gedacht. Hij is een geweldige speler en het was dan ook zonde om hem zo vroeg in de wedstrijd te moeten wisselen", zei Blanc na afloop tegen de internatoinale media. 

Paris Saint Germain, onbetwist koploper in Frankrijk, ging met 1-0 onderuit in Santiago Bernabeu. Nacho Fernandez maakte in de eerste helft de enige treffer van de wedstrijd. 

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen