De Jong gaat niet veel veranderen na 'heerlijke week'

18 december 2015, 16:48

SC Cambuur heeft een 'heerlijke week' achter de rug, aldus coach Henk de Jong. De Leeuwarder club boekte afgelopen weekend in de thuiswedstrijd tegen NEC haar eerste zege van het seizoen. Komende zondag gaat Cambuur op visite bij Excelsior.

"We hebben absoluut een heerlijke week gehad", zegt De Jong op de clubwebsite. "Hier waren we met z'n allen wel even aan toe. Voor komend weekend gaan we ook niet veel veranderen, we kunnen er eindelijk wat vastigheid in brengen." De Jong kan tegen Excelsior weer beschikken over Sander van de Streek en Furdjel Narsingh. "Ook Martijn Barto en Valmir Berisha zijn weer een week verder en dus fitter", aldus de oefenmeester.

De Jong weet dat Cambuur het niet gemakkelijk gaat krijgen in Rotterdam. "Excelsior doet het echt heel knap", reageert hij. "Ze hebben de lijn van de vorige seizoenen doorgezet en hebben het elftal intact weten te houden. Ze zijn voor elke ploeg in de Eredivisie een lastige tegenstander. Voor ons is het echter de kans om met een goed gevoel de winterstop in te gaan en de aansluiting met de ploegen boven ons te pakken. Daar gaan we alles aan doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen