Gretige Veerman wil kans grijpen: "Ik zal er staan"

Ger
10 december 2015, 16:45

Henk Veerman krijgt vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen Excelsior weer eens een kans in de basis bij sc Heerenveen. De lange aanvaller was basisspeler, tot hij eind oktober in het bekerduel met Helmond Sport met rood van het veld werd gestuurd. Sindsdien is Mitchell te Vrede de eerste keus in de spits.

"Dat was lastig. Voor mijn gevoel draaide het lekker. Ik scoorde vier goals in drie wedstrijden en heb na mijn schorsing amper meer in het eerste gespeeld. Dan gaat er iets niet goed", aldus Veerman op de clubwebsite. Vrijdag mag de Volendammer zich vanwege blessureleed bij concurrent Te Vrede weer laten zien in het eerste elftal, ook al speelde hij afgelopen maandag al negentig minuten met de beloften. "Achteraf had ik misschien beter niet kunnen spelen, maar op dat moment was Mitchell nog niet geblesseerd. Niet dat het een probleem is, ik zal er staan. Daar heb ik alle vertrouwen in."

"Ik moet tegen Excelsior mijn kans grijpen, zo werkt de voetballerij", weet Veerman. "Als je presteert speel je en mag je wat roepen. Dat is ook wel terecht, want als het slecht gaat heeft iedereen kritiek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen