Limbombe: "We hebben reclame gemaakt voor het team"

20 december 2015, 21:53

Anthony Limbombe is blij dat NEC zich heeft herpakt na de nederlagen bij SC Cambuur en HHC Hardenberg (beker). De Nijmeegse club zegevierde zondag in de eigen Goffert, ondanks een achterstand bij rust, met 3-1 over Feyenoord. Limbombe, met een assist en een goal de matchwinner, is ook content met de getoonde werklust van zijn team.

"We kregen ook wel een extra boost doordat het publiek er zo achter stond. Ook na de tegengoal zijn we blijven knokken en blijven voetballen en dan zie je dat je toch kansen krijgt", zegt Limbombe op de officiële website van NEC. "Voor mij persoonlijk was het ook een lekkere wedstrijd. Ik heb aan mijn statistieken kunnen werken."

"We hebben vandaag goede reclame gemaakt voor het team en de club en ik eigenlijk ook wel voor mezelf", vervolgt Limbombe. "We hebben het seizoen gewoon goed afgesloten, we staan op een keurige zesde plaats. Niemand had dat vooraf verwacht en eigenlijk presteren we gewoon al het hele seizoen boven verwachting. Het is jammer dat we de voorbije weken punten hebben verspeeld, maar ook dat hoort erbij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen